Afrika

Botswana

Botswana is met haar indrukwekkende Okavanga Delta, Kalahari woestijn en het populaire Chobe National Park één van de beste safari-landen ter wereld. Tijdens een safari in dit land kom je echt in aanraking met het leven middenin de natuur. Bekende nationale parken van Botswana zijn o.a. het Moremi Game Reserve en het Chobe National Park. Een reis naar dit land zal zeker een belevenis zijn!

Kenia

Een safari of een rondreis naar Kenia is een ervaring die je nooit zal vergeten. Het is ideaal om een safari of rondreis te combineren met een strandvakantie. Een safari in dit land is één van de mooiste manieren om de wilde dieren die te spotten waaronder, zebra’s, leeuwen, tijgers, olifanten, herten, giraffes en flamingo’s.  Dit wordt vaak in Masai Mara gedaan. Dit is één van de bekendste parken van Kenia.

Mozambique

In Mozambique vind je echt de authentieke Afrikaanse sfeer. De cultuur, vriendelijke bevolking en de wilde dieren maken een reis naar dit land meer dan de moeite waard. De nationale parken zijn één van de hoogtepunten van het land. In het zuiden van Mozambique ligt het meest bekende wildpark van het land, Limpopo National Park.

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is het kloppende hart van de natuur. Verken tijdens een reis door Zuid-Afrika de cultuur, mooiste plekken en de wilde dieren. De Kaapstad en het Kruger National Park zijn dé hoogtepunten van het land. In Kaapstad kun je de geschiedenis van Zuid-Afrika bestuderen in het Apartheid Museum of Robbeneiland. In het Kruger National Park is de Big Five goed te spotten.

 

Comments are closed.