Botswana

Botswana

 Botswana is een van de mooiste landen van Afrika en is een geliefde bestemming onder de safarireizigers. Ook Kenia, Mozambique en Zuid-Afrika zijn zeker een geliefde bestemming voor een safari reis! Reizen in Afrika heeft onbegrensde safarimogelijkheden. Dit zal je merken tijdens je safari door ’t land. Botswana is een prachtig en een veilige bestemming om een vakantie te houden of om een safari te maken. Dit land biedt de safariliefhebbers verschillende mogelijkheden om een safari te maken, zoals een avontuurlijke kampeersafari of een selfdrive safari. Op reis door dit land betekent voor de reiziger een bezoek aan de populaire nationale parken en reservaten. Bekende gebieden voor een safari reis naar Botswana zijn o.a. het Chobe National Park, het Moremi Game Reserve en het Third Bridge.  Voor een onvergetelijke reis of een safari is Botswana een ‘must’.

Wat te doen in Botswana? 

Het is belangrijk om vooraf te weten wat je in Botswana kunt verwachten & doen. Overal in het land zijn wilde dieren te spotten. Hierdoor is Botswana geen wandelland. Het land heeft een aantal natuurparken waar véél wild te spotten is. Een voorbeeld hiervan is het Chobe National Park. In dit park beleef je de meest fantastische wildlife ervaring van je leven. Dit park staat bekend vanwege de enorme troepen olifanten.

Een onvergetelijke rondreis door Zuid-Afrika, Botswana, Nambië & Victoriawatervallen

Rondreis Zuid-Afrika, Botswana, Namibië & Victoriawatervallen lodge/hotel, 24 dagen 

Verken Zuid-Afrika middels een onvergetelijke rondreis. Tijdens deze afwisselende reis ontdek je de hoogtepunten van Zuid-Afrika, zoals de op één na grootste canyon ter wereld: de Fisch River Canyon. Een ander hoogtepunt tijdens deze reis is een bezoek aan Kaap de Goede Hoop. Tijdens deze reis kun je kiezen voor een ‘gamedrives’. Middels een huurauto ga je opzoek naar groot wild in de parken Etosha en Chobe. Op de grens met Zambia en Zimbabwe kun je de grootste watervallen van Afrika bewonderen. In Botswana bezoek je de Okavangodelta. Dit is de grootste binnenlandse delta ter wereld.  Tijdens deze rondreis overnacht je in comfortabele chalets en lodges.

Prijs vanaf € 3.395,- boek nu deze reis!

 

Comments are closed.