Mozambique

Safari Mozambique

Op safari naar Afrika? Naast de meest bekendere landen zoals Kenia en Ethiopië is Mozambique wellicht een interessante keus. Het land is een van de minst bezochte landen in Afrika. Dit terwijl het vroeger een populaire strand en zonbestemming was. Helaas heeft een burgeroorlog de toeristische sector hard geraakt. Sinds het einde van de burgeroorlog is het toerisme nog steeds niet op niveau van voor de oorlog. Toch is het land een van de mooiste van Afrika en zeker een bezoekje waard. Het land kenmerkt zich door een ongerepte natuur waarbij massatoerisme achterwege blijft. Naast het spotten van dieren op het land is het ook de ideale bestemming voor duikers: het land heeft een van de mooiste duiklocaties ter wereld.

Er zijn verschillende touroperators die Mozambique aandoen waaronder Kras, Tui en Dive & Travel. Je kunt ervoor kiezen om alleen dit land aan te doen of om het te combineren met een reis naar Zuid-Afrika of Botswana. Zowel voor het bezoeken van inheemse stammen als wilde dieren is het de ultieme bestemming bij uitstek. Hieronder vind je een overzicht van verschillende reizen en de prijzen. Je kunt kiezen tussen luxe, safari, basic of een duikvakantie.

16-daagse Zuid-Afrika & Mozambique safari

Tijdens deze rondreis reis je door Zuid-Afrika, Swaziland en Mozambique. Deze reis is een mix van bush en beach. In Zuid-Afrika ga je een bezoekje aan het Kruger National Park brengen, in Swaziland het Royal Hlane Game Reserve en in Mozambique aan het Mkuze Game Reserve. In Mozambique krijg je de gelegenheid om te kunnen genieten van de schitterende witte zandstranden waar je kunt snorkelen, duiken, vissen en genieten van de zon.

Prijs: €1835,- p.p. Boek nu deze reis

Comments are closed.