Zuid-Afrika

Safari ZUid Afrika

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika biedt een grote diversiteit aan landschappen en wilde dieren. Hierdoor betekend een reis naar dit geweldig land een onvergetelijke ervaring. Naast Kenia, Botswana, en Mozambique is ook Zuid-Afrika een favoriete bestemming voor de safariliefhebbers. Dit land telt 19 nationale parken en diverse wildparken. Daarnaast zijn er nog privéparken die je kan bezoeken tijdens je vakantie/safari reis in Zuid-Afrika. Om de natuur te beleven of wilde dieren te spotten, kun je een onvergetelijke safari gaan maken.

Voor het eerst naar Zuid-Afrika?

Wat zijn de mooiste plekken in Zuid-Afrika en welke natuurgebieden moet je zien tijdens een safari of natuurreis? Er zijn honderden mooie gebieden en plekken. Als je voor het eerst naar dit land gaat reizen, is het handiger om als eerst de hoogtepunten van Zuid-Afrika langs te gaan. Een voorbeeld hiervan is het Krugerpark. Dit park is één van de bekendste en beste parken om wildlife te spotten. Op zo’n vijf uur rijden van Johannesburg ligt dit 20.000 vierkante kilometer grote nationaal park, waar je ongetwijfeld de Big Five zilt tegen komen. Beste reistijd: juni tot september.

Reizen naar Zuid-Afrika

34-daagse rondreis Zuid-Afrika,Zimbabwe,Zambia,Malawi, Tanzania & Kenia

Tijdens deze reis verken je het Afrikaanse continent middels een safariturck. 34 dagen lang  bezoek je de beste wildparken van het Afrikaanse continent: Kruger, Okavango delta, Chobe, South Luangwa, Serengeti en Ngorongorokrater. In Malawi en op Zanzibar krijg je de kans om heerlijk te ontspannen op het strand.

Prijs vanaf: € 4395,- boek nu deze reis

 

Comments are closed.