Linkpartners

Op deze pagina vind je een overzicht van interessante reisgerelateerde websites. Met een deel van deze websites hebben wij een directe samenwerking weer anderen zijn simpelweg interessant voor onze bezoekers. Ben je van mening dat jouw site een plek verdiend op deze website schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij nemen elke linkaanvraag in behandeling en nemen indien de link relevant is contact met je op.

TUI ReisorganisatieTUI is een van Neerlands bekendste reisorganisaties. De organisatie biedt reizen naar Europese en intercontinentale bestemmingen. Op Zodiaczoos.nl hebben we meerdere reizen van TUI weergegeven. Het kan voorkomen dat wij een commissie krijgen indien je via TUI een reis boekt. TUI biedt een groot aantal safaris naar het Afrikaanse continent. De reizen naar Kenia en Botswana zijn zeker aan te raden.

 

Cheaptickets

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets? Via Cheaptickets vergelijk je de ticketprijzen van vrijwel elke airliner. Indien je gaat reizen en het vliegtuig wilt pakken dan raden wij je aan om gebruik te maken van Cheaptickets.nl. Je vind vluchten naar elk continent, Afrika, Noord-Amerika en Zuid-Amerika zijn allen beschikbaar.

 

 

ANWB Reisverzekering

De ANWB is een zeer belangrijke speler op het gebied van reizen. De organisatie biedt reisverzekeringen, pechverhelping en ambulante ondersteuning in binnen en buitenland. De site kan ook visums aanbieden.

 

 

tix vliegtickets

 

Net als Cheaptickets.nl is dit een site waarop men vliegtickets kan vergelijken. Tix stelt dat zij altijd de beste deals hebben voor het vinden van vliegtickets. Je kunt eenvoudig vliegtickets vinden voor werkelijk elke bestemming.

 

 

 

Heb jij ook zo’n zin om naar Zuid-Afrika op vakantie te gaan? Ntshava goedkope Zuid-Afrika rondreizen en Krugerpark safari’s. http://www.goedkope-zuid-afrika-reizen.nl

Comments are closed.