Zuid Amerika

Argentinië

Argentinië is voor de meeste punten een startpunt van hun reis door Zuid-Amerika. Dit land omvat veel verschillende gebieden. Elk gebied heeft zijn eigen unieke karakter. Een bezoek aan Argentinië biedt een enorme diversiteit aan natuur. De lange kustlijn met de bekende pampa’s bij Buenos Aires, het droge noordwesten in de Andes, het moerasachtige gebied in het noordoosten en de wilde dieren die te spotten zijn, zijn één van de hoogtepunten van Argentinië.

Brazilië

Tijdens een vakantie door Brazilië zie je talloze vierkante kilometers aan tropisch regenwoud. Een reis door dit and kan natuurlijk niet zonder een uitgebreid bezoek aan het Amazonegebied te brengen. Dit is het grootste tropisch regenwoud ter wereld. In dit gebied loopt er veel wild rond, zoals tijgers, apen, toekans, miereneters en krokodillen.

Chili

Chili is een prachtige en veelzijdige bestemming voor een onvergetelijke rondreis of safari. De hoogtepunten van het land zijn o.a. de Atacama woestijn, het paaseiland en het merengebied met zijn auracaniabossen waar veel wild te vinden is.

Suriname

Een reis door Suriname levert veel kennis op. Suriname is rijk aan culturen en elk cultuur heeft zijn eigen bijdrage aan de unieke keuken van het land. Het Amazone regenwoud, de watervallen en slingerende apen zullen een leuke indruk achterlaten.

Comments are closed.