Brazilie

Vakantie naar Brazilië

Brazilië heeft een rijke flora en fauna en is met het grootste oppervlakte aan regenwoud en de grootste rivier ter wereld een paradijs voor natuur- en wildlife liefhebbers. In het noordoosten van het land zijn er mogelijkheden om wilde dieren te spotten, zoals dolfijnen, apen en schildpadden. Ook zijn er mogelijkheden om dieren in de amazone te spotten. Als je van natuur, dieren en regenwoud houdt, dan is de Amazone dé juiste bestemming ervoor. In de jungle van de amazone zijn vele bijzondere dieren te vinden.

Ook in het zuidwesten van het land zijn véél dieren te spotten. Hier is de Pantanal te vinden. Dit is een moerasgebied en hier gaat het spotten van dieren veel makkelijker dan in de Amazone. In het moerasgebied zijn o.a. capibara’s (reuze cavia’s), otters en miereneters te vinden.

Reizen naar Brazilië

15-daagse groepsrondreis Brazilië

Tijdens deze rondreis ga je langs dé mooiste plekken van Brazilië, waaronder de koloniale steden en prachtige witte stranden. Je bezoekt Rio de Janeiro, de kleurrijke Salvador en maakt schitterende wandelingen door het Chiapada Diamantina natuurgebied. Beleef een onvergetelijke avontuur in één van de mooiste landen van Zuid-Amerika.

Prijs vanaf €1699,- boek nu deze reis

 

 

 

 

Comments are closed.