Chili

Santiago de Chili

Chili is een land met verschillende klimaten. Aan de kust heerst er een zeeklimaat, maar in het zuiden is het echter vrij koud. Zeker in de winter is het ongelofelijk koud in Chili! Door de ligging en de vele klimaten , zijn er verschillende dieren te vinden. Aan de kust komen verschillende walvissen en dolfijnen voor. In het noorden van Chili ligt Arica. Arica ligt tegen de grens van Peru aan. Vanuit Arica worden verschillende tours georganiseerd om dolfijnen en potvissen te spotten. Je moet wel rekening met het seizoen houden, want de dieren zijn niet altijd aanwezig.

 Verder komen er in de nationale parken van het land vaak verschillende dieren voor.  Het nationaal park Torres del Paine is een voorbeeld hiervan. Dit park ligt in het zuiden van het land. Hier komen vaak verschillende wilde dieren voor zoals, de poema, de lama en vele vogelsoorten.

Reizen naar Chili

23-daagse rondreis Argentinië & Chili

Tijdens deze rondreis breng je een bezoekje aan o.a. Buenos Aires, Bariloche, de peridot-Morenogletsjer, Ushuaia en Torres del Paine. Het spotten van Pinguïns, zeeleeuwen, orka’s en walvissen maken ongetwijfeld indruk op de bezoeker. Met een prachtig uitzicht in Patagonia kun je schitterende wandelingen maken. Het is mogelijk om deze reis uit te breiden met een bezoek aan de Iguazu watervallen, die op de grens van Argentinië en Brazilië te vinden zijn.

Prijs vanaf: €3295,- boek nu deze reis


Comments are closed.